Mine egne piger Cecilie & Victoria

Mine egne piger Cecilie & Victoria

Mig og min familie

Mit navn er Lotte, jeg er født i 1978, stabil, glad, meget omsorgsfuld og altid åben for an god snak. Jeg er gift med min søde mand, Klaus, og sammen har vi vores 2 dejlige børn, Cecilie fra 1999 og Victoria fra 2007. Vi er i vores familie meget glade for dyr, vi har en godt opdraget hund, en 6 år gammel Labrador, fisk, skildpadder og en dejlig kat, som ikke gør en kat fortræd. 

Huset er på 140 km2, og 100% røgfrit, og så er der masser af plads at lege på. Her er i den grad hjerterum. ;-)

Jeg elsker børn og kan derfor tilbyde jer og jeres guldklump, kærlig omsorg og et godt alternativ til kommunal pasning.

Jeg er uddannet kontorassistent ved TDC. Efter 4 års arbejde der, blev jeg gravid og kom på barsel. Herefter fandt jeg ud af at jeg ville arbejde med børn, og hvad er mere nærliggende at passe børn, når man selv har en lille guldklump.

Jeg har siden 21. januar og 1. februar 2008, passet 2 ekstra børn, på hhv. 9mdr. og 6 mdr..
Mit valg for privat passer er, at jeg ville arbejde med børn, have et arbejde som jeg ville elske samt passe de 2 ekstra børn jeg har nu, gerne et arbejde som jeg kan udføre hjemme, have en hverdag der gør mig ekstra glad, og da jeg selv har en lille purk der skal passes. 🙃

Jeg skrev øverst "hvem er jeg/vi" - jeg syntes at min mand, Klaus, skal nævnes, da han naturligt vil blive en del af vores hverdag. Desuden kan jeg med ro sige, at vi er enige om, at åbne vores hjem og gøre vores bedste, for de børn der skal komme i vores hjem. 

Vi kan begge to give knus og klem, her er plads til ro, samt stabilitet omkring en lille flok unger. Jeg har let til smil og godt humør. Selv mener jeg, at vi har et positivt livssyn.

Seneste kommentarer

07.01 | 15:52

Hej Lotte. Jeg er på udkig efter en plads til min søn og overvejer i den forbindelse en dagplejeplads, herunder en privat passer. Er det korrekt forstået, at man kan få tilskud fra kommunen?

Del siden