Hvorfor skal i vælge mig?

Hos mig er det ALTID jeres børn der kommer i første række!
Det er mig, og jer som forældre, der bestemmer, hvad der skal ske i jeres børns trykke rammer i hverdagen!

Der vil blive lagt stor vægt på:

- Hjertevarme
- Nærvær
- Tryghed
- Ro
- Omsorg
- Kærlighed
  og Hygge

Desuden er det vigtigt for mig at, jeres børn får en stille og rolig hverdag uden stress og jag, og hvor der er plads til alles forskelligheder.

Jeg mødes med andre privat passerer i området, mindst 1 gang om ugen, det plejer at være ret hyggeligt.

Jeg er af den opfattelse, at man hen af vejen skal være selvhjulpen, så her vil alle hjælpe og gøre det, man endnu engang kan, i de forskellige situationer. 
Ud over dette, vil det glæde mig, at have et godt og tæt forældre samarbejde, og mit ønske er også, at vi som har en hverdag her, er indstillet på et ligeværdigt samarbejde, med hjælpsomhed og omsorg for hinanden.

Vores hverdag er rummelig og her er plads til os alle - dit/jeres guldklump er det dyrebareste eje. Jeres barn afleveres til mig, og derfor skal de børn jeg passer være glade og trykke børn - hverdag!


Gæstepasning kan jeg desværre ikke tilbyde!! MEN...

..vælger i mig som jeres privatepasser, ja´ så skal I have gjort jer nogen tanker om..:

Hjælp til pasning af jeres barn, hvis jeg bliver syg eller under min ferie, da der ikke automatisk vil være gæstepasning.

DOG syntes jeg ikke, I skal se det som en begrænsning i jeres valg. Der er dog kun tale om få dage mod alle de andre dage, hvor I har et barn, som der er glad, tryg og tilfreds.

Seneste kommentarer

07.01 | 15:52

Hej Lotte. Jeg er på udkig efter en plads til min søn og overvejer i den forbindelse en dagplejeplads, herunder en privat passer. Er det korrekt forstået, at man kan få tilskud fra kommunen?

Del siden